Anar a fotre al treballador no és de “vaguistes” és de no tenir guaires idees.

En primer lloc vull aclarir que estic a favor amb el contingut de la vaga però discrepo amb la forma amb la que s’està portant a terme.

Cal dir que em sembla molt bé que el poble mostri públicament el seu descontentament amb el govern o amb el que sigui. Em sembla molt bé que la gent exerceixi el seu dret a vaga però… quina vaga és aquella en la que el poble puteja al propi poble?

Fa uns mesos ja em van cridar a fer vaga i la vaig fer, com a conseqüència del meu acte es podria dir que vaig defensar una crema de contenidors i altres actes vandàlics que es van portar a terme durant aquesta vaga. Si mateix no vaig fer d’esquirol i vaig complir la meva paraula, manifestar-me.

Ara bé aquest cop he decidit dir PROU, prou de tallar carreteres i transport públic, per què hem de perjudicar al treballador? vos penseu que els empresaris agafen el tren? i que passa amb els nens que van a classe als matins amb autobús escolar i es veuen atrapats a un embús d’hora i mitja? Em sembla fastigós aquest fet que divideix el poble. Com va cantar al seu dia Quilapayun en una de les seves cançons “Pueblo unido jamás será vencido” si mateix amb aquests altercats que aconseguim? putejar als rics? No! si cremem i destorcem contenidors son els treballadors de la neteja de carrers els que ho hauran d’arreglar, no patiu que el senyor Mas no en tocarà pas cap. L’únic efecte que té és dividir el poble, és a dir, fer-lo dèbil.

Si mateix hi han altres maneres de fer vaga que si que putejen els que s’ho mereixen, rics, bancs… Per què un dia no decidim tots treure tots els diners dels bancs a veure quina cara d’espant ens posen, es ben sabut que les inversions provoquen que el banc  no tingui tot el capital disponible i hauria d’anular inversions que els hi faran perdre molts diners. No vos sembla aquesta millor manera de protestar?

Fer cordó al costat del rectorat de la universitat o a la mateixa plaça del parlament no vos sembla que la vostra veu serà escoltada més que no entre el caos causat per el tallament d’una autopista?

En fi, aquesta és la meva humil opinió, cadascú és lliure de fer el que vulgui.

2 thoughts on “Anar a fotre al treballador no és de “vaguistes” és de no tenir guaires idees.

  1. Començar per remarcar el fet de que “vaga” no és “manifestació”. Més d’un hauria d’haver revisat el diccionari abans del 29. Però, el fet important és que (per la situació actual) no hi ha justificació per expresar cap sentiment (individual o col•lectiu) coartant cap tipus de llibertat als demés, ni tan sols al causant dirècte de la problemàtica. Tota reclamació fora del comportament cívic és una mostra de debilitat, una mostra de que els manifestants no són un mostra suficient i han de fer d’ús de l’argumentació (fal•làcia) ad baculum per fer-se sentir. I tot això ho dic sense desacreditar el motiu i la finalitat de la vaga, ni m’hi penso ficar, ni mostrar posició. Podría estar parlant de qualsevol manifestació.

  2. El que passa és que aquesta gent, en primer lloc, no diferència entre manifestar el seu desacord de forma civilitzada i raonable (per exemple penjant una pancarta que no vagi contra els drets de ningú, o simplement informant a la gent sense interrompre la seva activitat normal, o fins hi tot convocant una manifestació legal). Les pintades, les barricades, els insults a la gent, l’impediment del pas a la població a les vies públiques son actes vandàlics que no manifesten res més que estupidesa i falta de raó.

    Vaig quedar bocabadada amb les destrosses que es van haver de fer per “manifestar-se”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s