Tigres en un cel vermell

No et pots perdre aquesta obra mestre del suspens! Amb l’elegància tempestuosa de F. Scott Fitzgerald i el suspens de Patricia Highsmith neix de Liza Klaussmann aquesta història commovedora de mentires, luxe i secrets.

Aquesta història amaga un obscur assassinat en una illa propera a Massachusetts i la història dels membres d’una família de la illa, tots perversament relacionats amb el crim.

La Nick i l’Helena, la seva cosina, han viscut estius memorables a la mansió familiar coneguda com Tiger House: festes on corria la ginebra, partits de tennis amb roba blanca i moltes estones al sol. Corre el mes de setembre de 1945, a les acaballes de la segona guerra mundial, l’Helena se’n va a Hollywood per casar-se amb l’Avery Lewis, mentre que la Nick es reuneix de nou amb el seu marit, Hughes Derringer, que està a punt de tornar de la guerra.

Tenen davant seu un horitzó ple de somnis però els anys passen i res, o casi res, és el que sembla, nous rostres es sumen als estius de l’Helena i la Nick i les seves estades a la casa es van carregant de tensió.

Durant els anys quaranta, cinquanta i seixanta, solen reunir-se tots a Tiger House, però arriba un dia que aquells temps memorables han quedat enrere i no sembla que hagin de tornar. Aleshores, un crim comés a l’illa mostrarà el costat més obscur del món on la veritat va de puntetes, esquivant amb molta gràcia els trossos de vidre d’una copa de còctel.

Link al primer capítol (català)

No te puedes perder esta obra maestra del suspense! Con la elegancia tempestuosa de F. Scott Fitzgerald y el suspense de Patricia Highsmith nace de Liza Klaussmann esta historia conmovedora de mentiras, lujo y secretos.

Esta historia esconde un oscuro asesinato en una isla cercana en Massachusetts y la historia de los miembros de una familia de la isla, todos perversamente relacionados con el crimen.

Nick y Helena, su prima, han vivido veranos memorables en la mansión familiar conocida como Tiger House: fiestas donde corría la ginebra, partidos de tenis con ropa blanca y muchos ratos al sol. Corre el mes de septiembre de 1945, a las postrimeras de la segunda guerra mundial, Helena se va a Hollywood para casarse con la Avery Lewis, mientras que Nick se reúne de nuevo con su marido, Hughes Derringer, que está a punto de volver de la guerra.

Tienen ante suyo un horizonte lleno de sueños pero los años pasan y nada, o casi nada, es el que parece, nuevos rostros se suman a los veranos de Helena y Nick y sus estancias a la casa se van cargando de tensión.

Durante los años cuarenta, cincuenta y sesenta, suelen reunirse todos a Tiger House, pero llega un día que aquellos tiempos memorables han quedado atrás y no parece que vayan a volver. Entonces, un crimen cometido en la isla mostrará el lado más oscuro de un mundo donde la verdad va de puntillas, esquivando con mucha gracia los pedazos de vidrio de una copa de cóctel.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s